Βάψτε την κρεβατοκάμαρά σας στα χρώματα της Άνοιξης

Οι γκρίζες μέρες του χειμώνα αποτελούν πλέον παρελθόν και η άνοιξη επιστρέφει με τους δικούς της κανόνες, με πολύ χρώμα, ανανεωμένη διάθεση, ανεβασμένη ψυχολογία και σπίτια γεμάτα φως, φρεσκάδα και θετική ενέργεια!

Φωτεινές μονοχρωμίες

Εάν στο άκουσμα της λέξης μονοχρωμία σας έρχεται στο μυαλό μία εικόνα χωρίς αισθητικό ενδιαφέρον και εντάσεις, μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη φιλοσοφία σας. Κι αυτό γιατί οι φωτεινές μονοχρωμίες που προτείνονται αυτή την άνοιξη, ως η απόλυτη τάση στο interior design, αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοι στο “βασίλειο” της κρεβατοκάμαράς σας.

Επιλέξτε μεταξύ των ζεστών αποχρώσεων του κίτρινου, τα ηλιόλουστα και ζωηρά Golden Life CS926 και Mac & Cheese CS918 ή τα γλυκά και ήπια Yellow Lake CS924 και Porcelain Sand CS923.

Σε πιο παραμυθένιο ύφος, οι γλυκιές αποχρώσεις του ροζ: Cosmetic Pink CS725 ή Castilian Pink CS718 για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Συμβουλή: Συνδυάστε το ακαταμάχητο ροζ στους τοίχους, με boho αξεσουάρ σε μπεζ και off white τόνους ή για μία πιο νεανική και μοντέρνα εικόνα, προτιμήστε σε τόνους λαδί λευκά είδη, διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ.

Τέλος, ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και το μοβ-λιλά που προσδίδει σταθερά σε κάθε κρεβατοκάμαρα μία αίσθηση κομψότητας, πολυτέλειας και νοσταλγίας: Ruby Violet CS636 και Plum Dandy CS637 θα σας κάνουν να ερωτευτείτε από την αρχή την κρεβατοκάμαρά σας.

Παστέλ συνδυασμοί
 

Η αρμονική συνύπαρξη του γοητευτικού μπλε/γκρι Saphire Crown CS1609 με το ανοιχτό γκρι Rhino White CS1655 και το ιβουάρ White Ivory CS055, δημιουργεί συναισθήματα χαλάρωσης και ποιητικής ευδαιμονίας. 

Εναλλακτικά, εμπιστευτείτε έναν ακόμα εξίσου αγαπημένο ανοιξιάτικο συνδυασμό σε παστέλ τόνους: Maui Waves CS1314, Macadamia CS865 και Fossil White CS1705

Γήινες αποχρώσεις

Πειραματιστείτε με την απόλυτη ανοιξιάτικη τάση του neutral look και χαρίστε στην  κρεβατοκάμαρά σας τη φρεσκάδα και την σοφιστικέ πολυτέλεια που της αξίζει.

Καφέ (Ginger Brown CS233), μπεζ (Peach Fuzz CS 458), σομόν (Pink Sunrise CS740) και εκρού (Almond Torte CS276) παιχνιδίζουν με τις ήπιες αποχρώσεις του απαλού γκρι (Artist’s Canvas CS115) και του dusty pink (Dusty Pink CS654) δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς. Για μία ακόμα πιο εκκεντρική εμφάνιση συνδυάστε την αγαπημένη σας απόχρωση από την παλέτα των γήινων χρωμάτων με μία floral ταπετσαρία.

Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, πηγαίντε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης.

Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε online τα Color Samples (διαθέσιμα και στις 1.694 αποχρώσεις) ώστε να διαπιστώσετε αν τα χρώματα που επιλέξατε ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και στο δωμάτιο που θέλετε να βάψετε.

Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, πηγαίντε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε online τα Color Samples (διαθέσιμα και στις 1.694 αποχρώσεις) ώστε να διαπιστώσετε αν τα χρώματα που επιλέξατε ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και στο δωμάτιο που θέλετε να βάψετε.