Ιδέες για Μωβ Υπνοδωμάτιο

Το μωβ αποπνέει πολυτέλεια και συνδυάζεται υπέροχα με άλλα χρώματα

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κρεβατοκάμαρά σας, πιθανότατα προσπαθείτε να αποφασίσετε τι χρώμα να χρησιμοποιήσετε. Εδώ θα σας προτείνουμε να γίνετε τολμηροί και να σκεφτείτε «out of the box» επιλέγοντας αποχρώσεις του μωβ αντί για τα κλασικά χρώματα που συνήθως επιλέγουν οι πολλοί! Το μωβ μπορεί να μην είναι ένα συνηθισμένο χρώμα επιλογής όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του
σπιτιού, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά απλή κι όμορφη κρεβατοκάμαρα. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζει το πως θα το χρησιμοποιήσουμε το χρώμα και τις αποχρώσεις του.

Επιλέξτε μωβ απόχρωση για μια funky εικόνα ή επιλέξτε ιώδη απόχρωση για μια αριστοκρατική, κομψή εμφάνιση. Το μοβ χρώμα έχει σίγουρα θέση στην κρεβατοκάμαρά σας κι εδώ σας έχουμε μερικές ιδέες για το πως να το χρησιμοποιήσετε.

Μωβ με Κίτρινο

Ένα μικρό υπνοδωμάτιο αποκτά μοναδικό χαρακτήρα με μωβ τοίχους! Επιλέξτε δύο αποχρώσεις του μωβ (μία σκούρα για το βασικό τοίχο πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού) και μία αρκετά πιο ανοιχτή για τους υπόλοιπους τοίχους. Συνδυάστε φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο στα αντικείμενά σας (μαξιλάρια ή/και σεντόνια) για να αντισταθμίσετε το σκούρο μωβ τοίχο που δίνει έμφαση στο χώρο.

Το Vigorous Violet CS611 θα σταθεί μοναδικά ως το σκούρο μωβ ενώ το Aroma CS605 θα γαληνέψει το χώρο στους διπλανούς τοίχους.

Μωβ με Κοραλί

Αν η μόνιμη κατοικία σας είναι κάπου κοντά στη θάλασσα χρησιμοποιήστε το κοραλί συνδυαστικά με το μωβ για την κρεβατοκάμαρά σας. Τα δύο αυτά χρώματα συμπληρώνουν τέλεια το ένα το άλλο. Μπορείτε επίσης να «παίξετε» με τα δύο χρώματα δημιουργώντας γεωμετρικά σχήματα ή απλά βάφοντας εναλλάξ μικρές επιφάνειες του δωματίου (με μικρές χρωματικές πινελιές) κάτι που θα προσδώσει χρωματική δεξιοτεχνία!

Επιλέξτε το Orchid Haze CS600 ως απαλή μωβ απόχρωση και το Impatient Heart CS727 για ένα έντονο και ζεστό κοραλί χρώμα.

Μωβ με Λευκό

Αν αναζητάτε απλά ένα παιχνίδι με το χρώμα επιλέξτε μία απαλή μωβ απόχρωση για έναν τοίχο κι ένα καθαρό λευκό χρώμα για τους υπόλοιπους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Η ελαφριά μωβ απόχρωση θ’ ανοίξει το δωμάτιο, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει μια απαλή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ολοκληρώστε με
ανοιχτόχρωμα (κυρίως λευκά) κλινοσκεπάσματα και μία λιτή διακόσμηση. Όλα θα συμβάλλουν στο να έχετε μία ανανεωμένη και καθαρή ατμόσφαιρα αλλά και μία υπέροχη μωβ κρεβατοκάμαρα.

Επιλέξτε το Secret Scent CS599 ως ελαφριά μωβ απόχρωση και το White Tie CS005 ως το καθαρό λευκό.

Μωβ με Μωβ

Αν περνάτε μία φάση πιο σκοτεινή και κινηματογραφικά δραματουργική συνδυάστε ένα ιδιαίτερα σκούρο μωβ με ένα άλλο πιο ανοιχτό…μωβ!
Να είστε σίγουροι πως θα δημιουργήσετε μία φανταστική εικόνα βάφοντας τους τοίχους κατά 80% (από κάτω προς τα πάνω) με σκούρο μωβ και τελειώνοντας έως και το ταβάνι με ανοιχτό μωβ. Αυτή η ιδιαίτερη εικόνα μπορεί να πάρει ζωή με φωτεινά γράμματα στους τοίχους από αγαπημένες σας λέξεις ή και φράσεις.

Τολμήστε με το Drewberry CS632 ως βαθύ σκούρο μωβ και το Grape Mist CS 627 ως το ανοιχτό μωβ .

Μην ξεχνάτε πως όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε για να βάψετε το μπάνιο σας με την Colorstyle Paint έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε πριν καταλήξετε!

Αγοράστε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν και πειραματιστείτε ελεύθερα χωρίς ρίσκο με τα δοκιμαστικά δείγματα που σας παρέχουμε σε 1694 αποχρώσεις, σε συσκευασίες των 375lt.