6 Εντυπωσιακά Χρώματα για ένα πολυτελές & γαλήνιο Μπάνιο

Αποχρώσεις που θα μετατρέψουν το κυρίως μπάνιο σε μία όαση γαλήνης.

Το μπάνιο είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος, το μικρό καταφύγιο απελευθέρωσης με την επιστροφή μας στο σπίτι.

Όπως όλα τα δωμάτια του σπιτιού έτσι και το μπάνιο αξίζει την προσοχή μας κι αξίζει να του αφιερώσουμε χρόνο για μια ανανέωση. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων που θα το κάνουν να δείχνει πολυτελές ενώ παράλληλα θα αποπνέει ηρεμία.

Ένα νέο χρώμα θα οδηγήσει στην ανανέωση του μπάνιου και τη δική σας. Είμαστε σίγουροι πως με τα παρακάτω προτεινόμενα χρώματα θα μεταμορφώσετε το κυρίως μπάνιο σας (είτε είναι εντός είτε εκτός υπνοδωματίου) με τον καλύτερο τρόπο!

Απαλό Μωβ

Αν το μπάνιο είναι μέρος του υπνοδωματίου σας διαφοροποιήστε το επιλέγοντας ένα απαλό μωβ όπως το Courtly Purple CS607 ή ένα πιο έντονο όπως το Ancestry Violet CS608. Συνδυάστε μαζί χρηστικά αντικείμενα ή / και διακοσμητικά σε ανοιχτό πράσινο και μαζί λευκά είδη υγιεινής.

Το μωβ θα δώσει βάθος στο χώρο (ειδικά αν δεν είναι μεγάλο το μπάνιο) και ζεστασιά.

Τολμηρό Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή για το μπάνιο σας, αλλά είναι σίγουρα μία από τις πιο διαφορετικές που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Το πορτοκαλί είναι ένα μοντέρνο και γεμάτο ενέργεια χρώμα ιδανικό για χώρους κάθε μεγέθους.

Το Acapulco Sun CS821 θα βάλει τη δυναμικότητα του ήλιου στο μπάνιο σας. Αν πάλι θέλετε την αλλαγή εκ του ασφαλούς προτιμήστε είτε το Porcelain Heart CS819 ή το Sea Salt Canyon CS820.

Επιλέξτε να συνδυάσετε αντικείμενα σε αποχρώσεις του γκρι.

Πράσινο του Σμαραγδιού

Η απόχρωση του σμαραγδιού είναι εκπληκτική ενώ χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση. Επιλέγοντας ένα τόσο έντονο χρώμα θα έχετε απλά και χωρίς πολλά κόστη την πλήρη ανανέωση.
Δοκιμάστε το Green Hedge CS1268 ή για κάτι πιο απαλό το Statue of Liberty CS1267. Συνδυάστε με λευκά είδη (πετσέτες και μπουρνούζια) σε λευκό και μπεζ.

Αναζητώντας κοράλλια

Οι ζεστές αποχρώσεις των κοραλί χρωμάτων είναι σίγουρο πως θα κλέψουν την παράσταση. Χαρίζουν ένα ιδιαίτερα ρομαντικό στυλ και μοναδική ηρεμία.

Επιλέξτε το Arizona Love CS762 ή το πιο ανοιχτό Pumpkin Dip CS755. Αν θέλετε να δώσετε ένταση στο χώρο επιλέξτε λευκά είδη σε γκρι ποντικί αποχρώσεις.

Γκρι, η χρυσή τομή

Αν επιθυμείτε την αλλαγή αλλά είστε άνθρωπος των ήπιων κινήσεων, το απαλό γκρι είναι μία υπέροχη λύση. Επιλέγοντας ένα γκρι έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μοναδικά χρηστικά και μη αντικείμενα για το μπάνιο από ξύλο που θα δώσουν γήινη διάσταση.

Προτείνουμε λευκά είδη σε γκριζογάλανες αποχρώσεις που θα τοποθετήσετε σε μία ξύλινη διακοσμητική σκάλα. Είναι πως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το Blue Reef CS1557 είναι η καλύτερη επιλογή.

Πράσινο του φυστικιού

Οι αποχρώσεις του πράσινου ήταν από πάντα ιδανικές για το μπάνιο. Το ανοιχτό σχεδόν διάφανο πράσινο του φυστικιού όμως είναι το πιο χαρούμενο κι ανανεωτικό χρώμα για το χώρο αυτό.

Είναι απλό κι αποπνέει ενέργεια! Συνδυάζεται ιδανικά με μία ριγέ κουρτίνα μπάνιου με έντονα μπλε και πράσινα χρώματα.

Δείτε το Crystal Green CS1228 ή / και το Shocking Lime CS1229 στη βεντάλια της Colorstyle Paint.

Μην ξεχνάτε πως όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε για να βάψετε το μπάνιο σας με την Colorstyle Paint έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε πριν καταλήξετε!

Αγοράστε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν και πειραματιστείτε ελεύθερα χωρίς ρίσκο με τα δοκιμαστικά δείγματα που σας παρέχουμε σε 1.694 αποχρώσεις, σε συσκευασίες των 375lt.