6 Δημοφιλείς συνδυασμοί χρωμάτων

Το βάψιμο ακόμη και επιλεκτικά κάποιων μόνο τοίχων σε διαφορετική απόχρωση μπορεί πραγματικά να αλλάξει εντελώς την όψη του χώρου και πάντα, όποιες και αν είναι οι αποχρώσεις που γενικά κυριαρχούν σε έπιπλα-υφάσματα-αντικείμενα, οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι πολλοί.

Συλλέξαμε 6 από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς χρωμάτων από τη βεντάλια της Colorstyle Paint. Επιλέξτε βάσει της ατμόσφαιρας που θέλετε να δημιουργήσετε αλλά και της προσωπικότητάς σας.

Μίνιμαλ Διάθεση

Συνδυάστε αποχρώσεις του γκρι και χαρίστε μια ξεχωριστή πολυτέλεια και καθαρότητα στους χώρους σας. Κάντε το υπνοδωμάτιό σας τον ιδανικό χώρο για απομόνωση και περισυλλογή.

Αίσθηση Γαλήνης

Δημιουργήστε την κατάλληλη ισορροπία ενέργειας και γαλήνης με επιλεγμένες αποχρώσεις του πρασίνου. Αυτή η τριάδα πράσινων τόνων δένει αρμονικά και χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια στο υπνοδωμάτιό σας.

Ζεστό & Οικείο

Το καφέ με το γκρι είναι μία διαχρονική επιλογή και σας βοηθάει να τονίσετε την αξία και την αισθητική των ξύλινων στοιχείων του σπιτιού σας. Εάν επιλέξετε αυτό το συνδυασμό εξετάστε πόσο φωτεινό είναι το σύνολο του χώρου ή το σημείο του τοίχου που θέλετε να βάψετε.

Χαρούμενη Νότα

Το βασικό γκρι χρώμα το οποίο θεωρείται απροσδιόριστο, παύει να είναι βαρετό όταν συνδυαστεί με το τολμηρό, μοντέρνο αλλά και συναρπαστικό κίτρινο χρώμα. Ιδανική επιλογή εφαρμογής της διχρωμίας σε καθιστικά και υπνοδωμάτια.

Ηρεμία & Δυναμισμός

Η ηρεμία του πρασίνου μαγνητίζει βλέμματα. Ένας συνδυασμός που θα μιλήσει στις αισθήσεις σας, προωθώντας τη δημιουργικότητα, τη χαλάρωση αλλά και την ευεξία.

Γήινες Τάσεις

Έντονες, σικ αποχρώσεις αναδεικνύονται μοναδικά μεταξύ τους, χαρίζοντας αρμονία και στυλ στο χώρο σας. Ιδανικές λοιπόν για όσους, αναζητούν μια πολυτελή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα που είναι τόσο άνετη όσο και ευχάριστη στο μάτι.

Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, πηγαίνετε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε online  τα Color Samples (διαθέσιμα και στις 1.694 αποχρώσεις) ώστε να διαπιστώσετε αν τα χρώματα που επιλέξατε ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και στο δωμάτιο που θέλετε να βάψετε.