Οι πιο δημοφιλείς συνδυασμοί χρωμάτων για το σπίτι σας!

Πολλές φορές, η αναζήτηση του σωστού συνδυασμού χρωμάτων για το βάψιμο του σπιτιού φαντάζει αρκετά δύσκολη και αγχωτική διαδικασία!
Ανακαλύψτε τις παρακάτω 6 χρωματικές παλέτες από τη βεντάλια της Colorstyle Paint που αγαπά ο κόσμος της διακόσμησης.

Τολμηρή Διάθεση


Διεγείρετε την φαντασία σας μέσα από αποχρώσεις του γκρι και του μπλε. Δώστε μια νέα διάσταση στο χώρο του γραφείου σας απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ολοκληρώστε την ανανέωση του δωματίου με την προσθήκη διακοσμητικών και λουλουδιών εσωτερικού χώρου.

Κομψότητα

Ο συνδυασμός σκούρων και ανοιχτών αποχρώσεων προσφέρει κομψότητα και γοητευτικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε λαδί τόνους και συνδυάστε τους με γήινες αποχρώσεις και ξύλινα έπιπλα.

Χαλαρή Αύρα

Για εσάς που αγαπάτε τη λιτή κι απέριττη διακόσμηση. Για τους λάτρεις του ζεστού γήινου και του μινιμαλισμού, ζεστές αποχρώσεις καφέ και πράσινου είναι οι πλέον ιδανικές. Συμπληρώστε με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία για τη διακόσμηση ενός γαλήνιου καθιστικού.

Πάθος για Ζεστασιά

Δημιουργήστε το αγαπημένο σας spot χαλάρωσης με ζεστά ουδέτερα χρώματα σε ροζ και σομόν τόνους που θα αποτελέσουν  το καλύτερο background για τις κορνίζες και τα διακοσμητικά σας, αλλά και θα αναδείξουν τον χώρο.

Έμπνευση & Αρμονία

Αποχρώσεις που αποπνέουν ηρεμία, ζεστασιά και δημιουργούν αρμονία στο χώρο. Εμπνευσμένες από το βαθύ κόκκινο του πηλού, το γαλάζιο του ουρανού και το γκρι-καφέ της γης, αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν ένα πανέμορφο σκηνικό στο υπνοδωμάτιό σας.

Αναδείξτε το Χώρο

Τα ψυχρά ή ουδέτερα χρώματα διακοσμούν αρχοντικά τους χώρους του σπιτιού σας. Μια δυάδα γαλαζοπράσινων αποχρώσεων και ένα βασικό off-white χρώμα, συνδυάζονται απόλυτα έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σε ένα καθιστικό.

Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, πηγαίνετε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε online  τα Color Samples (διαθέσιμα και στις 1.694 αποχρώσεις) ώστε να διαπιστώσετε αν τα χρώματα που επιλέξατε ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και στο δωμάτιο που θέλετε να βάψετε.