5 χρωματικοί συνδυασμοί για εξωτερικούς τοίχους

Η ημέρα που θα πάμε στο εξοχικό μας για να απολαύσουμε τις διακοπές μας πλησιάζει!  Οι must χρωματικοί συνδυασμοί για εξωτερικούς τοίχους αυτό το καλοκαίρι είναι πραγματικά υπέροχοι και άκρως καλοκαιρινοί! Αν έχετε airbnb σε κάποιο νησί και θέλετε να κάνετε ακόμη πιο όμορφη και ιδιαίτερη την εξωτερική του όψη, αυτό το άρθρο σίγουρα σας ενδιαφέρει!

 

Γιατί να επιλέξω συνδυασμό χρωμάτων και όχι μονοχρωμία;

Οι χρωματικοί συνδυασμοί, ιδιαίτερα στο εξωτερικό μέρος ενός σπιτιού, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φανεί ένα σπίτι καινούργιο και σύγχρονο. Ακόμη κι αν το εξοχικό σας είναι της προηγούμενης δεκαετίας, οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν να το μεταμορφώσουν σε ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό σπίτι. Αυτό θα σας δώσει την ελευθερία να ανανεώσετε και τον εσωτερικό του χώρο, αλλάζοντας εντελώς την ατμόσφαιρα του.

Αν το σπίτι σας αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, οι χρωματικοί συνδυασμοί στην εξωτερική του όψη είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή των υποψήφιων πελατών. Τα φροντισμένα σπίτια, με υψηλή αισθητική και εντυπωσιακά χρώματα, είναι εκείνα που έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση.

5 μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί για το καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε υπέροχες αποχρώσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και χαρίζουν ηρεμία, γαλήνη και καλοκαιρινό vibe! Οι παρακάτω χρωματικοί συνδυασμοί αποτελούνται από 3 διαφορετικά χρώματα αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με 2 μόνο χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο και εντυπωσιακό.

 

Ανοιχτό γαλάζιο – Ανοιχτό γκρι – Σκούρο γκρι

Rainy Day – CS1362 |  High Loft – CS1712 | Manhattan Gray – CS118

Το ανοιχτό γαλάζιο είναι το αγαπημένο χρώμα όσων λατρεύουν το καλοκαίρι. Η απόχρωση του στους εξωτερικούς τοίχους μιας κατοικίας δείχνει υπέροχα, ειδικά αν βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Μπορείτε να εμπλουτίσετε χρωματικά την αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού σας με ανοιχτό γκρι και σκούρο γκρι. Και οι δύο τόνοι ταιριάζουν υπέροχα στην εξοχή και κάνουν ακόμη μεγαλύτερη την ηρεμία που εκπέμπει το ανοιχτό γαλάζιο.

 

Λευκό – Ανοιχτό γκρι – Ανοιχτό κίτρινο

Alabaster White – CS054  |  Silver Plate – CS116   |  Lemon Fields CS902   

Το λευκό αποτελεί ένα παραδοσιακό, καλοκαιρινό χρώμα, ειδικά για τα εξοχικά που βρίσκονται στα νησιά. Αν βάψετε λευκούς τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας και τους συνδυάσετε με ανοιχτό γκρι ή ανοιχτό κίτρινο, θα μαγευτείτε από το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ανοιχτό κίτρινο για να βάψετε συγκεκριμένα σημεία, όπως την κάσα της πόρτας ή το πλαίσιο των παραθύρων. Έτσι, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη αντίθεση. Με ανοιχτό γκρι μπορείτε να βάψετε έναν από τους τέσσερις τοίχους ώστε να κάνετε πιο ιδιαίτερη μια πλευρά του σπιτιού.

 

Λευκό – Σκούρο γκρι – Μπλε

Lily White – CS050 | Steel Mountain – CS1639 |  Blue Mood – CS1456

Αν ψάχνετε έναν εκκεντρικό χρωματικό συνδυασμό που να αποπνέει θάλασσα, μόλις τον βρήκατε! Αν το λευκό χρώμα απλωθεί σε ολόκληρη την επιφάνεια του σπιτιού, θα αναδείξει μοναδικά και την ομορφιά του μπλε και την ισορροπία του σκούρου γκρι. Ο συνδυασμός του λευκού με αυτές τις δύο αποχρώσεις είναι από τους πιο εντυπωσιακούς.

 

Ανοιχτό μπλε – Λευκό – Κόκκινο

Steel Blue –  CS1566 |  Power White – CS1634 | Luxurious Red – CS681

Το ανοιχτό μπλε γράφει υπέροχα σε σπίτια που έχουν πλούσια φύση γύρω τους ή βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα. Το κόκκινο χαρίζει μια εκπληκτική αντίθεση, γεμάτη ζωντάνια και ζεστασιά. Μπορείτε να το ηρεμήσετε, βάφοντας σημεία ή ολόκληρες επιφάνειες με λευκό χρώμα.

Σκούρο γκρι – Λευκό – Γαλάζιο

Flint Ridge – CS1652 |  Florida White – CS1711 | Aqua White – CS1375

Το σκούρο γκρι είναι μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που χαρίζει ηρεμία και ισορροπία. Μπορείτε να του δώσετε μια πιο καλοκαιρινή χροιά συνδυάζοντας το με το γαλάζιο. Το λευκό θα αναδείξει και στα δύο χρώματα την ομορφιά τους και τη μοναδική τους ενέργεια.

 

Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί για εξωτερικούς τοίχους αυτό το καλοκαίρι!  Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, πηγαίντε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης. 

Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!