DIY: Κάντε μόνοι σας το βάψιμο ταβανιού

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, όταν θέλετε να βάψετε ένα δωμάτιο, είναι το βάψιμο ταβανιού. Πρόκειται για έναν αλάνθαστο κανόνα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο χώρο. Το ύψος και η έκταση του δεν πρέπει να σας ανησυχούν, αφού υπάρχουν τρόποι να διαχειριστείτε αυτές τις ιδιαιτερότητες. Ξεκινήστε με το πρώτο βήμα και ακολουθήστε τις οδηγίες μέχρι το τέλος!

Τip για το χρώμα του ταβανιού

Συνήθως το βάψιμο ταβανιού γίνεται για να ανανεωθεί το χρώμα στην οροφή του δωματίου και να εξαφανιστούν τα σημάδια από την πάροδο του χρόνου. Πρόκειται, όμως, και για μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης του χώρου, που πολλές φορές δεν την εκμεταλλευόμαστε όσο πρέπει. Αντί για λευκό χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση και να μεταμορφώσετε εντελώς το χώρο σας. Εκτός από το μοντέρνο vibe που θα δώσει το χρώμα στο χώρο, θα τον κάνει να φαίνεται και μεγαλύτερος από όσο είναι!

Η Colorystyle Paint σας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε δοκιμαστικά δείγματα (συσκευασία 0.375lt με 3.99€), να τα εφαρμόσετε στους τοίχους για να δείτε ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα, αποφεύγοντας έτσι την αγορά μεγάλης ποσότητας χρώματος που ενδέχεται να μην σας αρέσει. 

Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!