Work remotely – 4 υπέροχες αποχρώσεις για το γραφείο του σπιτιού

Η τηλεργασία έχει γίνει πλέον καθημερινότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι ώρες που περνάτε στο γραφείο του σπιτιού σας είναι πολλές, αφού έχει αντικαταστήσει το εταιρικό σας γραφείο. Αποτελεί μία αλλαγή που έχει θετικά και αρνητικά και καλό είναι να θυμόμαστε πως υπάρχουν πάντα τρόποι να κάνουμε την κάθε μας μέρα στο «σπιτικό» γραφείο ομορφότερη! Ας ξεκινήσουμε από τα χρώματα στους τοίχους του γραφείου. Στόχος μας να λειτουργήσουν θετικά στην καθημερινότητα σας υποστηρίζοντας παράλληλα τη συγκέντρωσή σας σε ότι κάνετε.

Αρπάξτε την ευκαιρία και μεταμορφώστε το δωμάτιο σας σε ένα χώρο που θα μπορείτε να εργάζεστε ξεκούραστα. Τα γήινα χρώματα όπως το πράσινο και το μπλε, είναι εκείνα που φέρνουν ηρεμία και καταπολεμούν το άγχος. Από την άλλη αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ισορροπίας που να βοηθάει στη συγκέντρωσή σας, τα ανοιχτά χρώματα, όπως το κρεμ ή το παστέλ κίτρινο, είναι ιδανικά.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να σας αρέσει το χρώμα που θα βάψετε το δωμάτιο που θα λειτουργήσει ως γραφείο στο σπίτι σας. Μπορεί να αγαπάτε ένα χρώμα που όμως η έντασή του να μη σας βοηθάει τόσο στην εργασία σας. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να βρείτε απόχρωση του χρώματος που αγαπάτε και που θα επιδρά στο χώρο με τελείως διαφορετικό τρόπο. Εμπνευστείτε από 4 ιδιαίτερες αποχρώσεις που είναι ιδανικές για να ζήσετε το τέλειο work remotely.

Γκρι-Μπεζ

Soap Bubble CS201 – Avalon Beige CS179

Οι αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ήρεμο κλίμα. Όταν κάνετε διάλλειμμα θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε ένα νοερό ταξίδι. Επιπλέον, προσφέρουν πνευματική ισορροπία. Είναι τα χρώματα που σας βοηθούν να επιστρέψετε σε ότι κάνετε, χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σκούρο μπλε

Blue Mood CS1456

Λέμε συχνά πως τα σκούρα χρώματα μειώνουν το μέγεθος ενός χώρου. Στην περίπτωση ενός γραφείου στο σπίτι όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Αν επιθυμείτε να διαμορφώσετε το χώρο έτσι που να παραπέμπει στο γραφείο της εταιρείας σας, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη επιλογή από το χρώμα αυτό. Προσφέρει premium αισθητική και διοχετεύει ένα πιο επαγγελματικό vibe στο χώρο. Αν η εργασία σας απαιτεί zoom meetings, λειτουργεί, επίσης, ως ιδανικό background.

Απαλό μπλε

Persian Gulf CS1320

Αν εργάζεστε για πάνω από 8 -10 ώρες την ημέρα, το απαλό μπλε θα σας βοηθήσει πολύ. Η πίεση και το άγχος που αντιμετωπίζετε καθημερινά, μειώνονται δραστικά σε ένα χώρο βαμμένο με αυτό το υπέροχο χρώμα. Κάντε μικρά διαλείμματα και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στην ηρεμία και τη γαλήνη που προσφέρει το μπλε. Θα ανακαλύψετε την επίδρασή του στις επαγγελματικές σας επιδόσεις και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Απαλό Ροζ

Light Peach CS745

Το ροζ χρώμα μπορεί να το έχουμε συνηθίσει σε δωμάτια σπιτιού (όπως σε κοριτσίστικα δωμάτια) αλλά δεν είναι λίγες κι οι εταιρείες που το χρησιμοποιούν (πχ εταιρείες που ασχολούνται με τη γυναικεία ομορφιά). Υπάρχουν όμως αποχρώσεις του ροζ, που έχουν μια θέση σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον πόσο μάλλον σε ένα δωμάτιο σπιτιού που λειτουργεί ως γραφείο. Η παστέλ απόχρωση ενισχύει τη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα κάτι που οδηγεί στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Η Colorstyle Paint έχει δημιουργήσει την Online βεντάλια για να μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στις αποχρώσεις που σας ενδιαφέρουν.

Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείτε να προμηθευτείτε δοκιμαστικά δείγματα των αγαπημένων σας αποχρώσεων, ώστε να τα εφαρμόσετε στο χώρο και να αποφασίσετε σωστά για την τελική σας επιλογή.

Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!