Πώς να διατηρήσετε το summer mood στο σπίτι σας όλο το χρόνο!

Ποιος δε θέλει σπίτι του τη ζεστή και θετική ενέργεια που δημιουργεί το καλοκαίρι όλες τις ημέρες του χρόνου; Η ανάλαφρη διάθεση αυτή της εποχής είναι κάτι που αναζητάμε πολύ, ειδικά το χειμώνα. Ακόμη κι όταν τελειώσει το καλοκαίρι, εσείς μπορείτε ακόμη να το διατηρήσετε στο σπίτι σας. Η όμορφη ενέργεια και τα αισιόδοξα vibes δεν είναι μόνο θέμα εποχής αλλά και θέμα χρωμάτων.
Ήρθε η στιγμή να μάθετε τις μοναδικές αποχρώσεις που θα δημιουργήσουν στο σπίτι σας το απόλυτο summer mood!

Γιατί να βάψετε το σπίτι σας πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για διακοπές αλλά και για αλλαγές που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας! Πολλοί προτιμούν να ανανεώσουν το σπίτι τους, αφού πέσουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, υπάρχουν 4 λόγοι που κάνουν το καλοκαίρι την ιδανική εποχή για να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας.

 

  1. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν διαστολή του χρώματος και έτσι η σύσταση του παρουσιάζει μια αραίωση. Το γεγονός αυτό κάνει το χρώμα να απλώνεται ακόμη καλύτερα στην επιφάνεια του τοίχου.
  2. Λόγω της ζέστης, η πρώτη στρώση του χρώματος στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα. Ένας τοίχος χρειάζεται τουλάχιστον δύο στρώσεις οπότε μπορείτε να τελειώσετε το βάψιμο ενός ολόκληρου τοίχου σε μία μόνο μέρα.
  3. Η ζέστη επιδρά θετικά και στη διαδικασία της προετοιμασίας. Αν ένας τοίχος απαιτεί στοκάρισμα σε σημεία ή αστάρωμα θα στεγνώσει εύκολα και θα συνεχίσετε πολύ γρήγορα με τη βαφή.
  4. Από τη στιγμή που το χρώμα στεγνώνει πιο γρήγορα, εξαφανίζεται το ίδιο γρήγορα και η μυρωδιά του από το χώρο.

5 απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις

Ακολουθούν 5 υπέροχες αποχρώσεις που θα σας ταξιδεύουν στην αγαπημένη σας εποχή όλο το χρόνο!

 

Ανοιχτό πορτοκαλί
Beachside View | CS817

Το ηλιοβασίλεμα του Αυγούστου μένει αξέχαστο σε όλους. Το γλυκό, θερμό πορτοκαλί χρώμα του ουρανού λίγο πριν ο ήλιος βουτήξει στη θάλασσα έχει αποτυπωθεί σε αυτή την απόχρωση. Κάθε φορά που η ματιά σας θα πέφτει σε αυτό το υπέροχο χρώμα θα ξαναζείτε από την αρχή αυτή τη στιγμή.

Ανοιχτό κίτρινο

Lemon Sorbet | CS927

Η μοναδική αυτή ανοιχτόχρωμη απόχρωση του κίτρινου είναι εμπνευσμένη από τον πρωινό, καλοκαιρινό ήλιο. Η ζεστασιά και η φωτεινότητα της θα σας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση, ακόμη κι αν έξω είναι χειμώνας.

Ανοιχτό γαλάζιο

Sea Holly | CS1419

Το γαλάζιο του καλοκαιρινού ουρανού προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Θα σκορπίσει στο χώρο σας τα καλύτερα vibes και θα σας ταξιδεύει στις αγαπημένες σας καλοκαιρινές στιγμές. Ιδανική επιλογή για χώρο που το βλέπει έντονα ο ήλιος.

Ροζ

Fruit Cocktail | CS698

Το ροζ αυτό είναι εμπνευσμένο από τα λατρεμένα, καλοκαιρινά cocktails! Έντονο, εκκεντρικό έτοιμο να δώσει στο χώρο σας μια πολύ γλυκιά αλλά δυνατή γεύση καλοκαιριού.

Λευκό

Exotic Sand | CS885

Η ηρεμία και η ισορροπία που δημιουργεί το λευκό είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι θα σας ταξιδεύει στα γραφικά σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού! 

 

Αυτές οι πέντε αποχρώσεις δε θα αφήσουν το καλοκαίρι να φύγει από το σπίτι σας. Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης ή επισκεφτείτε το συνεργαζόμενο δίκτυο.

Η Colorstyle Paint διαθέτει δοκιμαστικά δείγματα σε 1.694 αποχρώσεις και είναι όλες διαθέσιμες για δοκιμή στο χώρο σας. Επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα και ανακαλύψτε αν ταιριάζει στο χώρο σας.
Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!