Διαλέξτε το σωστό χρώμα τοίχου για το airbnb σας!

Αν είστε ιδιοκτήτες airbnb, ήρθε η στιγμή να πάρετε μερικές ιδέες για το πως να κάνετε το χώρο σας ακόμη πιο εντυπωσιακό! Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και ίσως να το έχετε ήδη νοικιάσει για αρκετά χρονικά διαστήματα. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για μία ανανέωση με στόχο να βάψετε με το σωστό χρώμα τους τοίχους του. Προλαβαίνετε να εμπνευστείτε και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας ώστε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τη ζήτησή του τους επόμενους μήνες.

Από τι εξαρτάται το σωστό χρώμα στο εσωτερικό ενός airbnb;

Τα χρώματα που θα επιλέξετε για τους τοίχους του χώρου φιλοξενίας σας, δεν έχουν σχέση μόνο με το αγαπημένο σας χρώμα ή τα trends κάθε χρονιάς. Το σωστό χρώμα τοίχου για το airbnb καθορίζεται από την τοποθεσία του. Αν το airbnb σας βρίσκεται στο βουνό, είναι καλύτερο να προτιμήσετε γήινες αποχρώσεις ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν στο maximum την αίσθηση της φύσης. Για τα airbnb που βρίσκονται στα νησιά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι και σκορπίζουν στην ατμόσφαιρα την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι και το μέγεθος του χώρου παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή χρωμάτων. Τα airbnb που είναι μεγάλα ή διώροφα είναι ιδανικά για να πειραματιστείτε με την ποικιλία των χρωμάτων. Αρμονικοί συνδυασμοί και έντονες αντιθέσεις μπορούν να συνυπάρξουν μοναδικά στο χώρο και να δημιουργήσουν μια πολύ ξεχωριστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για κάθε επισκέπτη. Τα μικρότερα καταλύμματα μπορούν να φιλοξενήσουν αυτή την ποικιλία χρωμάτων με  πιο παστέλ αποχρώσεις.

 

4 υπέροχα χρώματα για 4 διαφορετικά είδη airbnb

Τα χρώματα στους τοίχους του καταλύμματός σας είναι ίσως το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση στους χρήστες των sites, όταν κοιτάζουν τις φωτογραφίες του. Δίνει το vibe του χώρου και μεταφέρει απευθείας την ατμόσφαιρά του. Ιδού, λοιπόν, 4 μοναδικά χρώματα που μπορούν να αναδείξουν τέλεια 4 διαφορετικά είδη airbnb.

Πράσινο για airbnb στο βουνό

Amazon Rainforest CS1248

Αφήστε το πράσινο να γίνει ένα με το φυσικό περιβάλλον και να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ηρεμίας και γαλήνης στους επισκέπτες σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σκούρο γκρι ώστε να ισορροπήσει το χρώμα στο χώρο ή με σκούρο πορτοκαλί ώστε να κάνει ακόμη πιο έντονο το γήινο στοιχείο.

Ανοιχτό γαλάζιο για παραθαλάσσιο airbnb

Aqua Frost CS1405 

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και θάλασσα σημαίνει γαλάζιο! Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα χαρίζει ξεγνοιασιά και θετική ενέργεια από την πρώτη στιγμή. Η απόχρωση της άμμου είναι ιδανική αν θέλετε να κάνετε διχρωμίες στο χώρο ή να μειώσετε την ένταση του γαλάζιου.



Λευκό για airbnb στο κέντρο της πόλης

Off white CS1664

Η απλή, μίνιμαλ αισθητική είναι η καλύτερη επιλογή για τα airbnb της πόλης. Το λευκό είναι μια σίγουρη επιλογή που εξασφαλίζει κομψότητα αλλά και ηρεμία στο χώρο – ό,τι πρέπει για να ξεκουραστεί κανείς μετά από μία μεγάλη βόλτα στην πόλη.

Μπεζ / Ανοιχτό καφέ για airbnb με πολύ μικρό εμβαδόν

Beige Villa CS1678

Τα μικροσκοπικά airbnb αναδεικνύουν την ομορφιά τους όταν καταφέρνουν  να δημιουργήσουν μια cozy, ζεστή ατμόσφαιρα. Το κατάλληλο χρώμα γι’ αυτή τη δουλειά είναι αναμφισβήτητα το ανοιχτό καφέ. Η θετική του ενέργεια είναι ιδανική για ηρεμία και χαλάρωση.

Έτσι, λοιπόν, θα επιλέξετε το σωστό χρώμα τοίχου για το airbnb σας! Για να δείτε τις ακριβείς αποχρώσεις του άρθρου, κάντε κλικ μέσω του site μας στην ηλεκτρονική μας βεντάλια και τοποθετήστε τον κωδικό κάθε απόχρωσης στο πεδίο αναζήτησης. Μπορείτε να δοκιμάσετε όποιο χρώμα σας αρέσει στον τοίχο του airbnb σας, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Διαθέτουμε  δοκιμαστικά δείγματα σε 1694 αποχρώσεις και είναι όλες διαθέσιμες για δοκιμή στο χώρο σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!