6+ 1 αποχρώσεις που θα «χαλαρώσουν» την κρεβατοκάμαρα σας!

Η κρεβατοκάμαρα, ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού, είναι το δωμάτιο όπου αναζητάτε χαλάρωση κι ηρεμία. Τα χρώματα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας είναι εκείνα που  θα χαρίσουν μία φιλική και γαλήνια αίσθηση ή θα δημιουργήσουν μία ανεξήγητη ένταση.

Ποιες αποχρώσεις, λοιπόν, είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε μια ήρεμη και ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας;

1.Το χρώμα της λεβάντας

Berry Frappe CS623

Το μωβ, το χρώμα της  λεβάντας,  είναι από τα πλέον καταπραϋντικά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε. Περιλαμβάνει έναν τόνο ανοιχτού γαλάζιου που κάνει το αποτέλεσμα ονειρεμένο. Ο χώρος σας πραγματικά θ’ ανθίσει μέσα από την ηρεμία που εκπέμπει. 

2. Μπλε – Γκρι

Blue Mood CS1456 – High Society CS166

Αν έχετε ιδιαίτερη σχέση με την τάξη και την οργάνωση, τότε το μπλε – γκρι είναι ένας συνδυασμός που σας ταιριάζει απόλυτα. Προσφέρει «ησυχία» κι ηρεμία στο μάτι ενώ την ίδια στιγμή χαρίζει ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα.

3. Το μπλε της θάλασσας

Arctic Teal CS1336

Αγαπάτε την θάλασσα; Το χρώμα του ωκεανού σας προκαλεί γαλήνη και ισορροπία; Τότε δεν έχετε παρά να το βάλετε στην κρεβατοκάμαρα σας! Απολαύστε την ειρήνη που προσφέρει στο χώρο σας ένα τόσο καθηλωτικό χρώμα της φύσης.

4. Παστέλ Μωβ

Novel Lilac CS628

Το παστέλ μωβ ανήκει στην παλέτα των χρωμάτων της Άνοιξης! Κάντε την ανατροπή,  συνδυάζοντάς το με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το γκρι ή το μπεζ και μεταμορφώστε το δωμάτιο στο πολυπόθητο safe place σας!

5. Ανοιχτό κίτρινο

Yellow Tulips CS943

Αν αναζητάτε τη ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου στα χειμωνιάτικα πρωινά, τότε το κίτρινο είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε. Είναι το χρώμα της ηρεμίας και σίγουρα θα σας χαρίσει μία homemade ατμόσφαιρα.

6. Απαλό Πορτοκαλί

Arizona Sun CS839

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα ιδιαίτερα φωτεινό. Η αλήθεια είναι πως πολλοί το βρίσκουν έντονο, γι’ αυτό και το αποφεύγουν. Αν, όμως, αγαπάτε το πορτοκαλί και θέλετε να το τολμήσετε, επιλέξτε το σε έναν ή δύο τόνους πιο ανοιχτό. Οι ανοιχτές αποχρώσεις του πορτοκαλί συνδυάζονται μοναδικά με ανοιχτόχρωμα έπιπλα, χαρίζοντας φως στο χώρο σας. 

7. Τυρκουάζ

Sea Horse CS1429

Σας χαρακτηρίζουν οργανωτικούς αλλά η δημιουργικότητα είναι το κυριότερο στοιχείο σας;  Αν ναι, το τυρκουάζ είναι το χρώμα σας! Ζωηρό κι ευχάριστο, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να καλλιεργήσετε τη φαντασία σας. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ανοιχτό κίτρινο για να τονίσετε ακόμη περισσότερο τη φωτεινότητα του.

Η επιλογή των χρωμάτων για την κρεβατοκάμαρα κάθε άλλο παρά τυχαία θα πρέπει να είναι. Πρόκειται για τον προσωπικό σας χώρο στο σπίτι, εκεί που έχετε ανάγκη να νιώσετε ηρεμία και γαλήνη. Μόνο έτσι θα ξυπνάτε ξεκούραστοι κι αναζωογονημένοι την επόμενη ημέρα.  Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει τις χαλαρωτικές στιγμές που του αξίζουν, μετά από μια δύσκολη ημέρα.

Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και η εμπειρία μας στη σωστή τους χρήση θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτό που έχετε φανταστεί, πραγματικότητα. Βάλτε στην ηλεκτρονική μας βεντάλια τους κωδικούς των χρωμάτων του άρθρου για να τα δείτε με ακρίβεια. Επίσης, η Colorstyle Paint έχει δημιουργήσει δοκιμαστικά δείγματα σε 1694 αποχρώσεις για να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Έτσι, κάθε χρώμα που σας αρέσει, μπορείτε να το δοκιμάσετε στο χώρο σας, ώστε να καταλήξετε στην ακριβή απόχρωση που θέλετε.

Αν αναζητάτε προτάσεις για να βάψετε την κρεβατοκάμαρά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας στο facebook & στο instagram για να ενημερώνεστε για ιδέες διακόσμησης και τους χρωματικούς συνδυασμούς της παλέτας Colorstyle Paint!